Selecteer een pagina

Teams

Binnen TRICAN zijn er verschillende teams actief. Zo zijn er drie teams die deelnemen aan de teamcompetitie triathlon en een jeugdteam vol met jonge talenten. Deze deelnames zijn niet onverdienstelijk gebleken. 

Eredivisie

Het Eredivisie team van TRICAN heeft een rijke geschiedenis. Het heeft bekend gestaan onder verschillende namen. Als eerste waren ze erbij, vanaf de eerste teamcompetitie in Nederland. Om het Eredivisie team is de vereniging TRICAN gekomen. Op dit moment hoort het TRICAN Eredivisie team bij de top 3 van Nederland. Het team bestaat uit jonge, gedreven en gepassioneerde triatleten die alles willen geven om met hun team naar de top te gaan.

Eredivisie Team – Triathlon Almere Duin (2018)

Eredivisie Dames

Team sinds 2022

Jeugdteam

Binnen TRICAN worden jonge talenten opgeleid en begeleid naar de top. Dit gebeurt in de eigen sferen van de vereniging. Bij TRICAN zijn de mogelijkheden om steeds een stap hoger mee te doen. De talenten leren van de toppers uit ons team, worden meegenomen in de topsport sfeer. Hierbij is het belangrijk dat plezier behouden blijft en de talenten genieten van het presteren op een steeds hoger niveau.

Jeugd team – Triathlon Haarlemmermeer (2018)

1e Divisie

De plek om door te kunnen stromen naar de Eredivisie, met dit team wordt deelgenomen aan het op twee na hoogste niveau team triathlon in Nederland. Hier binnen kunnen leden met uitzicht op de Eredivisie ervaring opdoen met de deelname aan team triathlons in Nederland.

INSTAGRAM

SPONSORS