Selecteer een pagina

Teams

Binnen TRICAN zijn er verschillende teams actief. Zo zijn er drie teams die deelnemen aan de teamcompetitie triathlon en een jeugdteam vol met jonge talenten. Deze deelnames zijn niet onverdienstelijk gebleven. Naast deze teams zijn er ook atleten die zich focussen op de lange afstand, zowel halve als hele triathlons. Sinds 2018 is TRICAN ook actief in het duathlon circuit met een uiterst sterk team. Hiermee ondersteunt de vereniging zowel de topsport als de breedte sport.

Eredivisie

Het Eredivisie team van Trican heeft een rijke geschiedenis. Het heeft bekend gestaand onder verschillende namen. Als eerste waren ze erbij, vanaf de eerste teamcompetitie in Nederland. Om het Eredivisie team is de vereninging TRICAN gekomen. Op dit moment hoort het TRICAN Eredivisie team bij de top 3 van Nederland. Het team bestaat uit jonge, gedreven en gepasioneerde triathleten die alles willen geven om met hun team naar de top te gaan.

Eredivisie Team – Triathlon Almere Duin (2018)

Jeugdteam

Binnen TRICAN worden jonge talenten opgeleid en begeleid naar de top. Dit gebeurt in de eigen sferen van de vereniging. Bij TRICAN zijn de mogelijkheden om steeds een stap hoger mee te doen. De talenten leren van de toppers uit ons team, worden meegenomen in de topsport sfeer. Hierbij is het belangrijk dat plezier behouden blijft en de talenten genieten van het presteren of een steeds hoger niveau.

Jeugd team – Triathlon Haarlemmermeer (2018)

 

2e Divisie

De plek om door te kunnen stromen naar de Eredivisie, met dit team wordt deelgenomen aan het op twee na hoogste niveau team triathlon in Nederland. Hier binnen kunnen leden met uitzicht op Eredivisie ervaring opdoen met de deelname aan team triathlons in Nederland.

3e Divisie

Na een geweldige promovatie van de 4e Divisie naar de 3e Divisie in 2017 heeft TRICAN een team erbij dat stappen zet naar een hoger niveau in de teamcompetitie. Bij de 3e Divisie staat presteren binnen eigen grenzen en plezier bovenop!

3e Divisie team – Triathlon Almere Duin (2018)

 

Duathlon

Als prachtige uitbreiding van de vereniging TRICAN wordt voor het eerst in 2018 meegedaan aan de RunBikeRun series in Nederland met één team. Met een sterk team staan ze al bekend als één van de kanshebbers voor de eindoverwinning van de competitie. Dit team staat aan het begin van een prachtige duathlon geschiedenis voor TRICAN!

Long Distance

Naast korte afstand atleten worden door TRICAN leden ook deelgenomen aan lange afstands triathlons, waaronder de bekende Ironman’s en Challenge’s. TRICAN biedt ook voor deze leden de ondersteuning om het maximale uit hun zelf te halen op de lange afstand.

INSTAGRAM

SPONSORS