Selecteer een pagina

Over ons

Het TRICAN Triathlon Team bestaat sinds 1997 en behoort inmiddels bij de top triathlonteams van Nederland. TRI staat voor Train Race Inspire. Voor ons een ambitieuze driehoek. CAN staat voor de Community Arnhem-Nijmegen. Daar leiden we triatleten op en faciliteren ze met de noodzakelijke middelen. Elkaar ondersteunen in het verwezenlijken van doelstellingen is voor ons een belangrijke waarde. Dit doen we met behulp van de positieve bijdragen van onze atleten, verschillende bedrijven en vele vrijwilligers.

Binnen TRICAN ligt de focus op het opleiden van triatleten vooral de (jonge) talenten, die belangrijkste pijler vormen van de vereniging. Deze talenten hebben binnen de vereniging uitstekende mogelijkheden om te kunnen groeien en de stap te maken naar topsport.

Onze atleten behoren tot de top van Nederland en zijn uitermate gedreven en gepassioneerd in hun sport. Ieder van hen traint velen uren per week om zichzelf te verbeteren, grenzen te verleggen en mooie resultaten te behalen. Wij zorgen voor een ontspannen en veilige sfeer waarbij atleten van en met elkaar kunnen leren, elkaar kunnen ondersteunen en versterken door kennis uit te wisselen, samen te trainen en hun eigen grenzen op te zoeken.

Maandelijks organiseren we teamdagen en bijeenkomsten, waarbij ontspanning & teamspirit voorop staan. Dat triathlon teamwork is, wordt hier keer op keer bevestigd. Deze teamdagen zijn voor ons de basis voor verbinding, passie, plezier, ontwikkeling en groei!

Gedragscode

Trican staat voor een veilige en sociale triathlon vereniging waarbij de regels van het NOC*NSF worden nageleefd om een veilige sportomgeving te creëren voor iedereen. Hierom is binnen TRICAN ook een vertrouwenspersoon. contact opnemen  kan via vp@trican.eu. Alles zal door deze persoon met respect en vertrouwelijk worden behandeld.

Lees meer over de gedragscodes op de site van het NOC*NSF. Wanneer er vragen zijn over de toepassing van deze gedragscodes binnen TriCan, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

INSTAGRAM

Contact

     info@trican.eu