Selecteer een pagina

Vandaag was het SuperSunday en de start van de alle divisies en Eredivisie bij de Duin triathlon in Almere.
‘S ochtends stonden de mannen van VISMA TRICAN team bij de 3e en 2e divisie aan de start.
Om 18.30 uur was het de beurt aan de Eredivisie mannen.

Aan de start stonden vandaag voor het VISMA TRICAN Team; Donald Hillebrecht, Frank Heestermans, Thomas Cremers, Stefan Timmermans en Tom Havekes, die dit jaar ons eredivisieteam komt versterken. Wat een race!! Triple Mix was het concept en beloofde spectakel.

1e heat; zwemmen (200) fietsen (5) lopen (1,5)
2e heat; lopen fietsen zwemmen
3e heat; fietsen zwemmen lopen

 

 

…..en spectakel werd het zeker!

De mannen gingen hard en goed, heel goed, totdat zowel Thomas als Frank onderuit gingen. Gelukkig voor Thomas een oppervlakkige schaafwond maar voor Frank die in de laatste heat van zijn fiets viel liep het minder gelukkig af. Na het finishen van zijn race, onvoorstelbaar hoe hij dit nog voor elkaar heeft gekregen want hij moest nog zwemmen en lopen, door naar de EHBO post. Diepe wonden aan knieën en beide voeten en vanavond nog door naar huisartsenpost. Ontzettend balen voor hem zeker omdat er nog mooie wedstrijden gepland staan komende periode.

De eerste Eredivisie wedstrijd van deze mannen was een spectaculaire, heftige en tactische race. Donald steady in alle heats in kopgroep en 4e plaats overal. Thomas vocht zich mentaal knap terug naar voren tijdens de opeenvolgende heats. Tom had een krachtige en solide race en finishte sterk, wat een aanwinst! Frank die met pijnlijke wonden de wedstrijd afmaakt tot het einde en Stefan die doorzet in de achterhoede tot de finish, na een fysiek turbulente tijd, knap!

Het eindresultaat met een mooie 3e plaats was het resultaat van oprecht teamwork waarbij er individueel diep is afgezien. Het seizoen is geopend en dit smaakt naar meer.

Mannen wij zijn trots dit team!!
Frank, namens alle teamleden een spoedig herstel gewenst.