Selecteer een pagina

Een spektakel was het vandaag in Austerlitz tijdens het NK Cross Duathlon!! Niels van Lanen is tot Nederlands Kampioen Jeugd gekroond vandaag.
Met Kai van den Brink als imponerende Runner Up.

Aan de start stonden vandaag onze Trican jeugdleden Niels van Lanen, Kai van den Brink en Maud Oudeman. Na het startschot was het een prachtig gezicht; ambitie- en talentvolle jeugd ploegend door het mulle zand op weg naar de piramide van Austerlitz. Niels zat van meet af aan goed in de voorhoede en wist tijdens de eerste run een eerste positie te bemachtigen. Kai, toonde zich oppermachtig tijdens het mountainbiken en kroop naar de tweede plek aan het begin van de tweede run.

‘Onze’ jongens wisten deze posities te behouden en finishten vervolgens als nummer 1 en 2.
Boys, gefeliciteerd namens het hele team!