Selecteer een pagina

De vuurdoop voor het TRICAN Duathlon team tijdens de duathlon Hulsbeek is zéér geslaagd! De mannen hebben hun reputatie waar gemaakt, waarover in de voorgaande dagen werd gesproken. Het nieuwe TRICAN duathlon team stond vanaf de bekendmaking al meteen te boeken als de favoriet. Op zaterdag 31 maart werd door de mannen Nils Pennekamp, Donald Hillebregt, Dennis Licht en Thijs Wiggers de winst gepakt in de eerste wedstrijd.

Zoals te verwachten namen de mannen regelmatig de leiding in de wedstrijd en hebben laten zien dat zij de beste zijn. Nils Pennekamp startte als eerste die zat na de eerste lus rennen nipt achter de kopgroep. Na de eerste wissel ontstond een kopgroep van 7 atleten, met als gevolg drukte in de wisselzone. Donald Hillebregt nam hierna het stokje over. Tijdens het lopen nam hij de leiding, waardoor hij ook als eerste op de fiets zat. Hierna nam Dennis Licht het over.

Dennis Licht nam over en liet zien nog altijd hard te lopen

Tijdens het fietsen werd Dennis bij gehaald door de achtervolgers en Venema nam zelfs een voorsprong op de fiets. Maar in de laatste kilometer rennen, zette Dennis dit snel weer recht. Als laatste man van het team kwam Thijs Wiggers met ruim één minuut voorsprong op nummer twee over de finish. Hiermee heeft TRICAN laten zien dat zij de favorieten rol waar kunnen maken.

TRICAN is trots op het Duathlon team en kijkt uit naar de komende wedstrijden!