Selecteer een pagina

Zoals beloofd zouden de mannen van Davilex racen met een gouden randje.

De mannen van de Eredivisie hebben het waargemaakt en hoe!? Team Davilex heeft vandaag brons gepakt in de Eredivisie en we zijn in het totaal klassement door deze waanzinnige prestatie van vandaag ook op de 3e plaats geëindigd. Yes we dit it! We zijn trots, heel trots, op iedereen.

Speciale dank gaat ook uit naar de mensen die mooie, bemoedigende, ondersteunende en hartverwarmende reacties hebben geplaatst op ons bericht over Niels zijn persoonlijke situatie.

De mannen beseften dat ze alles moesten geven vandaag, het was vandaag ‘now or never’, als we in het eindklassement op het podium wilden staan.

Dus daar gingen de mannen richting de start;
Thomas Cremers, Bram Koppenaal, Kjel de Hertog, Donald Hillebregt, met Niek Heldoorn en Frank Heestermans als digitale support, 2 mede divisie atleten en supporters (Stefan Timmermans, Davy Heysteeg), en teamcoach Menno Oudeman. Hoe een team met allemaal verschillende individuen een eenheid wordt onder de noemer Davilex is vandaag weer duidelijk geworden.

Via de gezamenlijke app werd iedereen continu op de hoogte gehouden, tot in detail. Wat was dit spannend…..soms ontplofte de app van alle aanmoedigingen……soms was het even stil…..en reken maar dat in die minuten de hartslag steeg……stel je eens voor, teamleden die allemaal met de smartphone in hun hand ademloos wachten op een update….wat voor een prachtig beeld is dat?

Vlak voor le grande final, waar het Donald lukt om nog te versnellen, ontvingen we de laatste app…….die minuten die verstreken duurde langer dan normaal……waarna de verlossende app…..’Yes we zijn 3e!!’
Met het hele team over de finish, met ieder zijn rol
met ieder zijn bijdrage!

Lees….WE zijn 3e! Hoe mooi is deze app?!
Team Davilex is We, wij, het team, de atleten van de Eredivisie, de atleten van 2e en 4e divisie, de 2 Davilex girls, de coaches, trainers, familieleden, vrienden en bekenden.

En vandaag hebben WE deze prijs en 3e plek binnengehaald met Niels in gedachten.
Het zou een race worden met een gouden randje en dat hebben the boys waargemaakt.

En als je heel snel kijkt en de zon schijnt op het eremetaal, dan lijkt brons verdomd veel op goud.