Selecteer een pagina

Het was een mooi weekend in Weert met de 2e en 4e divisies  op zaterdag en het JeugdJunioren Circuit Nedtriathlonbond​ en de ETU wedstrijd op zondag.

Bij het J&J circuit wisten Thomas en Davy hun 1e en 2e plek in de tussenstand van het J&J circuit te behouden. Thomas Cremers​ finishte als 2e in de wedstrijd te Weert met wederom een fenomenaal loop onderdeel.

Yourie Keulen won de wedstrijd en was een maat te groot voor de rest van het deelnemersveld. Davy Heijsteeg​ eindigde op de 5e plaats en had een mooie consistente race en bleek goed hersteld van het NK OD vorige week in Amsterdam. Ook junior Meinte Koster​ verbeterde zich zelf en klimt langzaam richting de top 10 van het Jeugd en Junioren circuit. Op naar de volgende wedstrijd op 24 juni in Zeewolde!

(Foto’s van Renee Witteveen)